Naar FC Den Bosch vanaf €5,- per kaartje

Beste voetballiefhebber,

FC Den Bosch is een Bossche club. Dit willen zij cultiveren. En vooral vieren, want daar zijn ze goed in. De taal. De muziek. Het feest. Het eten. En de manier van leven én van voetballen. Dit seizoen willen zij dat iedere Bosschenaar trots kan zijn op de profclub van de stad. Ze willen ook dat iedere voetbalfan zich écht thuis voelt in Stadion De Vliert.

Vroeger, tijdens de 80-jarige oorlog, kreeg ’s-Hertogenbosch de bijnaam Moerasdraak. Omdat de stad onneembaar werd geacht. Dit DNA zit ook diepgeworteld in FC Den Bosch. Een moedige draak die niet kapot te krijgen is. Wel buigt, maar zeker niet barst. Deze veerkracht en fysieke taaiheid ziet een Bosschenaar natuurlijk graag terug op het veld: vechtend met vuur, met een groot hart en niet kapot te krijgen. De Vliert als onneembare vesting.

Met heel hun hart en met een aanvalsplan dat geschoeid is op de leest van de Hollandse School, gaat FC Den Bosch op vrijdag 16 augustus in Stadion De Vliert de strijd aan tegen Jong AZ. De supporters zullen de wedstrijd omlijsten met een ‘Bossche Bombonera’. Oftewel; zij zorgen voor een broeierig Zuid-Amerikaans sfeertje op de tribunes.

 

Voor deze wedstrijd in de zomervakantie hebben zij een speciale actie. Voetballiefhebbers van amateurverenigingen uit de omgeving die het leuk lijkt om de wedstrijd te bezoeken, kunnen met korting een ticket kopen. Voor een kaartje op de korte zijde betalen je € 5,-.  Een kaartje op de hoofdtribune kost € 7,50. Leden van Vlijmense Boys kunnen zelf online (FC Den Bosch Tickets) of bij het stadion (elke werkdag van 10.00 uur tot 17.00 uur) één of meerdere kaartjes kopen o.v.v. de naam van de verenging.

Het belooft een feestelijke zomeravond te worden. Tot 16 augustus in De Vliert!

Sponsoren

Hallo "Kresco"
Stuwadoor Overdijk
A.Dekker Planten Export

Lid worden van onze club?

Neem contact op via secretaris@vlijmenseboys.nl

Volg ons nu ook op Instagram

Vlijmenseboys (@vlijmenseboys) • Instagram-foto's en -video's