Regio aanpak scheidsrechters problematiek

Zonder scheidsrechters kunnen we niet voetballen en meer en meer lopen we er in de voetballerij tegenaan dat het een immense klus is, om ieder weekend de wedstrijden te voorzien van scheidsrechters. En dat lukt zeker niet altijd bij alle wedstrijden. 

Om daar toch een oplossing voor te vinden, zijn de betrokkenen vanuit de verenigingen SC Elshout, VV Haarsteeg, Vlijmense Boys en VV Nieuwkuijk, dinsdag 17 september j.l. voor het eerst bij elkaar geweest om met elkaar te zoeken naar mogelijke oplossingen. Samen bereik je meer is daarbij de gedachte, en ook de hulp van Hans Quaars, verenigingsbegeleider arbitrage KNVB, gaat ons daarbij helpen. Helaas waren de andere Heusdense verenigingen nog niet in de gelegenheid om mee aan te sluiten, maar we heten ze van harte welkom om met ons mee te denken.

Natuurlijk hebben we het ei van columbus nog niet gevonden met elkaar, als het zo simpel was, dan hadden we de problematiek natuurlijk allang opgelost. We hebben van iedere vereniging vernomen hoe en wat ze nu doen om zoveel mogelijk wedstrijden te voorzien van een scheidsrechter. Ook vanuit Hans Quaars (KNVB) hebben we wat initiatieven aangehoord vanuit het land. Het is en blijft natuurlijk een lastige klus. Maar we geloven er met elkaar wel in, dat we samen tot iets kunnen komen waardoor we als collectief een antwoord kunnen vinden om meer scheidsrechters aan ons te binden.

Afgesproken is om binnenkort een vervolg te geven aan deze bijeenkomst. In samenwerking met Hans Quaars zullen we eraan gaan werken om tot concrete actiepunten te komen die ertoe moeten leiden dat die zo vurig gewenste scheidsrechters zich melden. Uiteraard zullen we jullie van de vorderingen op de hoogte houden.

 Heb je naar aanleiding van dit bericht al zin gekregen om te gaan fluiten, meld je dan bij de juiste persoon binnen jouw vereniging.

 

Frank van Zon | VV Haarsteeg

Jan van Andel | Vlijmense Boys

Kees en Rien van den Hoven | SC Elshout

Paul Kleijn en Rob van Oijen | VV Nieuwkuijk

Hans Quaars | KNVB

Sponsoren

Riant Verhuur
Stuwadoor Overdijk
Hallo "Kresco"

Lid worden van onze club?

Neem contact op via secretaris@vlijmenseboys.nl

Volg ons nu ook op Instagram

Vlijmenseboys (@vlijmenseboys) • Instagram-foto's en -video's